Pazar, Ekim 07, 2012

Haftalık Takip Listesi 08.10.2012

             

borsada haftalık öneri









                           KAPANIŞ                     STOP

EKGYO              2.56 TL                      2.49  TL 

AKCNS              8.12 TL                     7.90   TL 

ECZYT               5.84  TL                     5.68   TL

ISGSY                 2.36  TL                     2.28   TL 

YKGYO              1.31   TL                    1.26    TL 


USAK   ve  MİPAZ  takibimde olmaya  devam ediyor....


DAGİ                  2.10  TL                     2.04   TL

Bu hisseyide hafta  içi bir arkadaşımız dikkat etmemiz için beni uyardı  grafik olarak güzel .. risk sevenler için az miktarda riske girilip alınabilir ..yatırm hissesi değildir..

Yukarıda  yazdığımız  hisseler tamamen teknik analizlere dayalı bana göre hareket etmeye hazırlık yapan hisseler olup ASLA  YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYAN  SADECE KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...

BOL KAZANÇLAR...

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanın kişisel görüşlerine dayanmakta olup,mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.

İbrahim Akkaya kimdir?


ibrahimakkaya

2000 li yıllardan bu yana borsa üzerine kafa yoran, inandığı seyler uğruna muhteşem hatalar yapan biriyim.. 48 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Borsa ile ilgili tecrübelerimi ve teknik analizlerimi paylaşmak için sizlere bu bloğu oluşturdum. Umarım severek takip edersiniz.


Sosyal medya hesaplarım

1 yorum:

  1. Merhaba İbrahim Bey;
    Blogger blogunuzda, Google Kriterlerine biraz daha uyum sağlamanız blogunuzu bir adım daha ön plana çıkaracaktır.Zaman zaman Web yönetim araçları formunu ziyaret ederek çok daha sağlıklı fikirler alabilirsiniz.
    Yazım hatalarına düşmemeniz gerekir. Spam olarak algılanan konular hakkında web yönetici forumlarını araştırmanızı önerebilirim.Blog ile ilgili konularda anlayamadığınız kısımları blogumu ziyaret ederek çözebilirsiniz.Anlaşılmayan konular hakkında ilgili konu altına yorum yazabilir,Abone kısmından aboneliğinizi gerçekleştirerek, güncel konuları takip edebilirsiniz.Blogumu Google Profil bölünüden takip edebilirsiniz.
    Görüşmek üzere.Başarılarınızın devamını dilerim.
    Adnan Güney
    Guney59 Paylaşım

    YanıtlaSil

Yazılara verilen cevaplardan haberdar olabilmek için, E-posta Yolu ile Abone Ol seçeneğine tıklayarak yapılan yorumların, E-posta adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman, aboneliği iptal et bağlantısına tıklayarak o yazıya yapılan yorumların e-postanıza gelmesini engelleyebilirsiniz.